Ser camembert President naturalny Lactalis 120g

Opis
Ser pleśniowy dojrzewający z powierzchniowym porostem białej pleśni. Ten wyśmienity ser wyprodukowano w oparciu o recepturę oryginalnego francuskiego camemberta
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Rodzaj sera Pleśniowy
Gatunek sera Camembert
Smak Naturalny
Składniki Mleko, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, penicillium candidum. produkt może zawierać orzechy.
Zawartość tłuszczu Pełnotłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 45%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 120 g
Kod CN 0406 90 82
Waga jednostkowa brutto 0,12 kg
Waga jednostkowa netto 120 g
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Alergeny
Orzechy Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w porcji 0,2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 1476 kJ
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1476 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 357 kcal
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 0,2 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 32 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 20,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 32 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 20,4 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 357 kcal/100g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 17 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 1,7 g