Ser camembert President lekki Lactalis 120g

Opis
Ser pleśniowy dojrzewający z powierzchniowym porostem białej pleśni, lekki .
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Rodzaj sera Pleśniowy
Gatunek sera Camembert
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, penicillium candidum. może zawierać orzechy.
Zawartość tłuszczu Półtłusty (sery podpuszczkowe) (zaw. tłuszczu 20%)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 120 g
Kod CN 0406 90 82
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Waga jednostkowa netto 120 g
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Alergeny
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 22 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 821 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 197 kcal/100g