Schab wieprzowy Morliny 200g

Opis
Schab wieprzowy, peklowany, formowany, wędzony, parzony i plasterkowany, pakowany w atmosferze ochronnej (MAP).
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Stopień rozdrobnienia Plastry
Składniki Mięso wieprzowe (82%), woda, sól, glukoza, białko sojowe, stabilizatory (trifosforany, polifosforany), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), białko wieprzowe kolagenowe,
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga opakowania jednostkowego netto 200 g
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Waga jednostkowa brutto 0,200 kg
Kod CN 1602 49 11
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Soja i produkty pochodne Tak
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 467 kJ/100g
Wielkość porcji 200 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 19 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 111 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g