Sałatka z makreli z pomidorem i papryką 170g Contimax
Opis
Parametry produktu
Składniki Kawałki makreli 30%(scomber scombrus, obszar połowu: północno-wschodni atlantyk fao27, metoda produkcji: złowione w morzu, metoda połowu: włoki pelagiczne), marchew, ziemniak, woda, papryka 9,4%, ogórek marynowany (ogórek, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, aromat), koncentrat pomidorowy 5%, olej rzepakowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina), kawałki suszonego pomidora 1%, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy (zawierają seler), maltodekstryna, aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 170 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 255 op. zb. (DU)
Waga brutto 200 g
Temperatura przechowywania min - max 4 - 25 °C
Wymiar opakowania (SxWxG) 15 x 8,5 x 32 cm
Liczba opakowań konsumenckich 15 szt.
Liczba warstw na palecie 15 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 17 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,5 m
Kod CN 1604 15 19
Waga jednostkowa brutto 0,2 kg
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 104 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,9 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 6,4 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g