Sałatka warzywna z groszkiem 1000g Lisner
Opis
Parametry produktu
Składniki Składniki: 20% ziemniaki gotowane, 18% marchew gotowana, olej rzepakowy, 9% groszek konserwowy, 8,4% seler gotowany, 8% jaja gotowane, 4% por, 3% ogórek konserwowy, cukier, sól, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, przyprawy, natka pietruszki, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).
Sposób przygotowania Bez gotowania
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 1000 g
Waga brutto 6,48 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 9 op. zb. (DU)
Kod CN 2005 99 50
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 132 x 132 x 131 mm
Temperatura przechowywania min - max 2 - 7 °C
Pojemność 1000 g
Wysokość palety 12,2 m
Liczba warstw na palecie 8 warstw (warstwa)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 72 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 1,08 kg
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Seler i produkty pochodne Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,4 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 209 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,5 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 864 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 18 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g