Salami mini Bell 150g
Opis
Wędlina wieprzowa, produkt stałowagowy, waga kartonu 1,5 kg
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Średnio rozdrobnione suszone
Składniki 100 g gamy suchej kiełbasy wyprodukowano z 181 g mięsa wieprzowego mięso wieprzowe, sól, laktoza, dekstroza, pieprz, czosnek, gałka muszkatołowa, konserwant: e250, e252, kultury starterowe, jadalna osłonka wołowa z kolagenu
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Waga opakowania jednostkowego netto 150 g
Temperatura przechowywania min - max 0 - 18 °C
Waga jednostkowa brutto 0,16 kg
Kod CN 1601 00 91
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2261 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 35 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 44 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 541 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Tak