Rybka na raz po grecku Lisner 100g
Opis
Parametry produktu
Składniki 35% opiekane filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus) (30% śledź, mąka kukurydziana, olej rzepakowy), woda, 19,5% warzywna smażone (10% marchew, 4% cebula, 2% seler, 2% pietruszka, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, sól, ziele angielskie, liść laurowy), 6,8% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, ekstrakt z papryki, składniki konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
Gatunek ryby Śledź
Filetowanie Filety
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia W sosie innym
Stopień rozdrobnienia Kawałki
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 100 g
Stopień obrania Bez skóry
Temperatura przechowywania min - max 2 - 7 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 46 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 7 warstw (warstwa)
Obszar połowu (FAO) Rejon: Morze Bałtyckie, Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Skagerrak i Kattegat, Rejon: Północne Morze Celtyckie (Rejon VII g), Rejon: Południowe Morze Celtyckie (Rejon VII h), Rajon: Morze Irlandzkie
Waga brutto 110 g
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Clupea harengus
Liczba opakowań konsumenckich 3864 szt.
Pojemność 100 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 95 x 133 x 203 mm
Masa netto sztuki (po odcieku) 100 g
Waga jednostkowa brutto 0,11 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 322 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,09 m
Kategoria narzędzi połowowych Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji Złowione w morzu
Kod CN 1604 12 91
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Może zawierać
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,75 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 113 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 11 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,9 g