Rybackie solone z czosnkiem śledź atlantycki krojony Lisner 500g

Opis
Parametry produktu
Składniki 50% solone, krojone filety ze śledzia atlantyckiego (clupea harengus) (śledź , sól, dekstroza , ocet spirytusowy, wzmacniacz smaku: e 621 ; substancja konserwująca: benzoesan sodu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy ), olej rzepakowy, cebula marynowana, 2,2% czosnek płatki i granulowany, natka pietruszki, ekstrakt szpinaku
Gatunek ryby Śledź
Filetowanie Filety
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Z dodatkami
Stopień rozdrobnienia Kawałki
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 500 g
Stopień obrania Bez skóry
Temperatura przechowywania min - max 2 - 7 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 10 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Obszar połowu (FAO) Podobszar: Morze Północne (Podobszar IV), Rejon: Morze Norweskie, Rejon: Wody Islandii
Waga brutto 550 g
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Clupea harengus
Liczba opakowań konsumenckich 540 szt.
Pojemność 500 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 108 x 103 x 108 mm
Masa netto sztuki (po odcieku) 500 g
Waga jednostkowa brutto 0,55 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 90 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,1 m
Kategoria narzędzi połowowych Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji Złowione w wodach śródlądowych
Kod CN 1604 12 91
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,7 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 372 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 38 g