Ryba Zębacz dzwonko wędzone na gorąco ok. 250g
Opis
Zębacz wędzony na gorąco dzwonki.
Parametry produktu
Składniki Zębacz smugowy, sól
Skóra Ze skórą
Sposób przetworzenia Wędzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Rodzaj narzędzia połowowego Włoki denne rozpornicowe
Waga szacunkowa 300 - 400 g
Produkt zmiennowagowy Tak
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby Nie
Wymiar opakowania (SxWxG) 0,39 x 0,75 x 0,9 m
Waga brutto 3 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Sposób wędzenia na ciepło
Liczba warstw na palecie 6 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 17 op. zb. (DU)
Waga warstwy palety 51 kg
Kod CN 0305 49 80
Kraj pochodzenia głównego składnika Islandia
Obszar połowu (FAO) Rejon: Spitsbergen i Wyspa Niedźwiedzia
Waga jednostkowa brutto 0,3 kg
Wysokość palety 1,6 m
Stopień rozdrobnienia Dzwonko
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 102 op. zb. (DU)
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Anarhichas lupus
Metoda produkcji Złowione w wodach śródlądowych
Alergeny
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 124 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g