Ryba Śledź płat wędzony na zimno ok. 170g
Opis
Płat śledziowy wędzony na zimno.
Parametry produktu
Składniki Śledź, sól
Gatunek ryby Śledź
Skóra Ze skórą
Sposób przetworzenia Wędzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Islandia
Rodzaj narzędzia połowowego Włoki denne rozpornicowe
Waga szacunkowa 100 - 200 g
Produkt zmiennowagowy Tak
Wymiar opakowania (SxWxG) 1 x 1 x 1 mm
Waga brutto 3 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 7 °C
Sposób wędzenia na zimno
Liczba warstw na palecie 17 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 20 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 6 op. zb. (DU)
Kod CN 0305 42 00
Obszar połowu (FAO) Rejon: Wody Islandii
Waga jednostkowa brutto 0,15 kg
Wysokość palety 1,6 m
Stopień rozdrobnienia Płat
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 102 op. zb. (DU)
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Clupea harengus
Metoda produkcji Złowione w morzu
Alergeny
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 202 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 13 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,7 g