Ryba Śledź bałtycki tusza ok. 140g
Opis
Parametry produktu
Składniki Śledź bałtycki tusza
Gatunek ryby Śledź
Filetowanie Bez głowy
Skóra Ze skórą
Sposób przetworzenia Świeże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Unia Europejska
Nazwa systematyczna w języku łacińskim CLUPEA HARENGUS MEMBRAS
Waga szacunkowa 60 - 100 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Transgourmet Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Zamenhofa 133 Kod pocztowy i miasto: 61-131 Poznań PL
Obszar połowu (FAO) Rejon: Morze Bałtyckie
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,08 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 2 °C
Stopień rozdrobnienia tusza
Produkt zmiennowagowy Tak
Rodzaj narzędzia połowowego Włoki rozpornicowe pelagiczne
Metoda produkcji Złowione w morzu
Część ryby część środkowa
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g