Ryba Morszczuk filet bez skóry ok. 300g
Opis
Morszczuk filet bez skóry
Parametry produktu
Składniki Morszczuk europejski filet
Gatunek ryby Morszczuk
Filetowanie Filety
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Świeże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Rodzaj narzędzia połowowego Włoki rozprzowe
Waga jednostkowa brutto 0,3 kg
Kod CN 0304 44 90
Część ryby Filet
Temperatura przechowywania min - max 0 - 2 °C
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby Nie
Produkt zmiennowagowy Tak
Metoda produkcji Złowione w morzu
Kraj pochodzenia głównego składnika Norwegia
Stopień obrania Filet
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Merluccius merluccius
Waga szacunkowa 200 - 400 g
Obszar połowu (FAO) Północno - wschodni atlantyk fao 27
Alergeny
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g