Ryba Halibut kawałki wędzone na gorąco ok. 350g
Opis
Halibut kawałki wędzone na gorąco.
Parametry produktu
Składniki Halibut niebieski kawałki , sól
Gatunek ryby Halibut
Skóra Ze skórą
Sposób przetworzenia Wędzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Rodzaj narzędzia połowowego Sznury haczykowe
Waga szacunkowa 150 - 500 g
Produkt zmiennowagowy Tak
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby Nie
Wymiar opakowania (SxWxG) 1 x 1 x 1 mm
Waga brutto 3 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Sposób wędzenia na ciepło
Liczba warstw na palecie 17 warstw (warstwa)
Maksymalna liczba warstw na palecie 17 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 6 op. zb. (DU)
Kod CN 0305 49 10
Kraj pochodzenia głównego składnika Norwegia
Obszar połowu (FAO) Rejon: Morze Norweskie
Źródło kwasów tłuszczowych omega-3 1
Waga jednostkowa brutto 0,3 kg
Wysokość palety 1,2 m
Stopień rozdrobnienia Kawałki
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 102 op. zb. (DU)
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Reinhardtius hippoglossoides
Metoda produkcji Złowione w morzu
Alergeny
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 200 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 96 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,9 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,3 g