Ryba Grenadier filet bez skóry ok. 250g
Opis
Grenadier filet bez skóry.
Parametry produktu
Składniki Grenadier filet bez skóry
Gatunek ryby Mieszane
Filetowanie Filety
Skóra Bez skóry
Sposób przetworzenia Świeże
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga brutto 5 kg
Waga szacunkowa 100 - 600 g
Metoda produkcji Złowione w morzu
Część ryby Filet
Obszar połowu (FAO) Podobszar: Morze Norweskie, Spitsbergen i Wyspa Niedźwiedzia (Podobszar II)
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 1120 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Produkt zmiennowagowy Tak
Wymiar opakowania (SxWxG) 400 x 300 x 160 mm
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Coelorhynchus fasciatus
Stopień obrania Filet
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,7 m
Waga jednostkowa brutto 0,35 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika Grenlandia
Temperatura przechowywania min - max 0 - 2 °C
Kod CN 0304 49 90
Rodzaj narzędzia połowowego Włoki rozprzowe
Produkt składa się z połączonych kawałków ryby Nie
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g