Rolnik papryka czere.ostr.660g

Opis
Parametry
Rodzaj | Konserwowe |
---|---|
Skład podstawowy | Inne |
Zawartość netto | 660 g |
Składniki | Papryka czereśniowa, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy, regulator kwasowości : kwas cytrynowy. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Węgry |
Masa netto sztuki (po odcieku) | 340 g |
Waga jednostkowa brutto | 0,98 kg |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Pojemność | 720 ml |
Producent: | firma handlowa "rolnik" spółka jawna ulica i numer: przelotowa 7 kod pocztowy i miasto: 43-190 mikołów pl |
Krótki opis marketingowy | Papryka czereśniowa ostra 720 ml rolnik |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 128 op. zb. (DU) |
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym | 128 szt. |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
---|
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,1 g |
---|---|
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,25 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0,8 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 26 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 5 kcal |
Wartość energetyczna kJ | <1 |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 22 kJ |
Wielkość porcji | 20 g |
Zawartość białek | 0,7 g |
Zawartość soli | 1,3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | <0,5 |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | <0,5 |
Cukry | 1,4 g |
Zawartość węglowodanów | 3,8 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | <1 |
Zawartość białek (ogólnie) | <1 |
Zawartość soli (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | <1 |
Zawartość węglowodanów (cukry) | <1 |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | <1 |