Przyprawa do mięsa mielonego Kamis 20g
Opis
Parametry produktu
Typ Mieszanki przypraw
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Przeznaczenie do mięsa
Zawartość netto 20 g
Składniki sól, czosnek, marchew, cebula - 9%, papryka słodka, kolendra, gorczyca biała, pieprz czarny - 4%, majeranek, chili, kozieradka, tymianek, ziele angielskie, natka pietruszki
Temperatura przechowywania min - max poniżej 21 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 440 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: McCormick Polska S.A. Ulica i numer: ul. Malinowa 18/20 Kod pocztowy i miasto: 05-552 Wólka Kosowska PL
Waga jednostkowa brutto 0,02 kg
Alergeny
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 924 kJ
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 11 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 11 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 221 kcal
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 221 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 9,8 g
Wielkość porcji 97 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 5,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 924 kJ/100g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 28 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 9,8 g
Zawartość węglowodanów w porcji 26 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,6 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 28 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g