Przecier pomidorowy Primo Gusto 500g

Opis
Parametry
Pojemność | 500 g |
---|---|
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Włochy |
Składniki | Pomidory (minimalna ilość suchej masy 8%) |
Zawartość netto | 500 g |
Kraj pochodzenia głównego składnika | Włochy |
Temperatura przechowywania min - max | powyżej 5 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,51 kg |
Technika utrwalenia | pasteryzacja |
Produkt naturalny | 1 |
Producent: | atlanta a.m. sp z o.o. ulica i numer: annopol 4a kod pocztowy i miasto: 03-236 warszawa pl |
Krótki opis marketingowy | Przecier pomidorowy klasyczny 500g. wyjątkowo pomidorowy! |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Nie |
Żyto i produkty żytnie | Nie |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Tak |
---|---|
Warunki termiczne | Rozmrożone- wcześniej zamrożone |
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Stosowanie - propozycje podania | Baza sosów i zup, lub dodatek do wielu potraw |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Według uznania |
Sposób obróbki produktu | Do gotowania, Duszenie, Podgrzać i podawać |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 24 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 101 kJ |
Wielkość porcji | 500 g |
Zawartość białek | 1,25 g |
Zawartość soli | 0,02 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,04 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,25 g |
Cukry | 3,75 g |
Zawartość węglowodanów | 3,75 g |
Ilość porcji w opakowaniu | 1 szt. |