Przecier pomidorowy BIO Jamar 500g

Opis
Parametry produktu
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Pomoidory
Zawartość netto 500 g
Kod CN 2002 90 19
Wysokość palety 1,05 m
Liczba opakowań konsumenckich 1440 szt.
Typ opakowania konsumenckiego Karton powlekany
Wymiar opakowania (SxWxG) 20 x 10,4 x 37,1 cm
Data zakończenia obowiązywania danych produktowych 2021-12-31
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Waga brutto 6,24 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 12 op. zb. (DU)
Krótki opis marketingowy Passata przecier pomidorowy bio 500g
Temperatura przechowywania min - max 0 - 25 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 120 op. zb. (DU)
Typ opakowania pierwszego rzędu Karton
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym 120 szt.
Waga jednostkowa brutto 0,51 kg
Alergeny
Żyto i produkty żytnie Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Migdały i produkty z migdałami Nie
Owies i produkty owsiane Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia Nie
Pistacje i produkty pistacjowe Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż kilka dni.
Sposób obróbki produktu Gotowanie
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,02 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,1
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 30 kcal/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,6 g
Witaminy i składniki mineralne
Potas 409 mg/100g
Potas (%RWS) 20,5 %RWS
Dodatkowe informacje
Adres strony www Www.jamar.pl