Mięso Porcja rosołowa z indyka 500g Mięsne Specjały
Opis
Parametry produktu
Gatunek drobiu Indyk
Rodzaj elementu Porcja rosołowa
Klasa A
Skóra Ze skórą
Kości Z kośćmi
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wysokość palety 2 m
Stopień rozdrobnienia Cięte
Waga brutto 3,6 kg
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Waga warstwy palety 14,4 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 4 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 590 x 130 x 378 mm
Produkt zmiennowagowy Tak
Kod CN 0207 26 80
Składniki Skrzydło środkowe indycze, szyja indycza, chrząstka indycza
Waga szacunkowa 0,45 - 0,55 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 44 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 0 - 3 °C
Liczba warstw na palecie 11 warstw (warstwa)
Waga jednostkowa brutto 0,6 kg
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g