Polędwica łososiowa Sokołów 90g

Opis
POLĘDWICA ŁOSOSIOWA PL 90 g
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Surowe, Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Składniki Polędwica wieprzowa z częścią boczkową (95%), sól, stabilizatory: trifosforany e451, przeciwutleniacz: askorbinian sodu e301, cukier, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: azotyn sodu e250
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Waga jednostkowa netto 0,09 kg
Waga jednostkowa brutto 0,1 kg
Kod CN 16024911
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 392 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 19 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 93 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g