Podgrzybek brunatny suszony Jampol 20g

Opis
Podgrzybek brunatny suszony 20g
Parametry produktu
Rodzaj Krojone, Suszone
Skład podstawowy Podgrzybki
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 20 g
Kod CN 0712 39 00
Waga jednostkowa brutto 0,04 kg
Waga jednostkowa netto 20 g
Składniki Podgrzybek brunatny suszony
Alergeny
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 48 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 16 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,09 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 19,2 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1290 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 305 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g