Pawełek śmietankowy E. Wedel 45g

Opis
Batonik z nadzieniem o smaku śmietankowym w mlecznej czekoladzie
Parametry produktu
Typ Baton czekoladowy
Rodzaj Śmietankowy
Dodatki W czekoladzie mlecznej
Składniki Czekolada mleczna 50% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, serwatka w proszku (z mleka), tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa i e 476, aromat), cukier, mleko zagęszczone słodzone, tłuszcz roślinny (palmowy), syrop glukozowy, spirytus (2,1%), mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), substancja utrzymująca wilgoć (inwertaza), aromaty, emulgator (lecytyna sojowa), śmietanka w proszku (0,01%) . czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 29%, masa mleczna minimum 14%. może zawierać orzeszki arachidowe, orzechy, zboża, jaja.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 45 g
Waga jednostkowa brutto 0,05 kg
Temperatura przechowywania min - max poniżej 25 °C
Kod CN 1806 31 00
Alergeny
Soja i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,13 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 896 kJ
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 27,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 64 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 9,5 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 214 kcal
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 61 g
Wielkość porcji 45 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 1,8 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 21 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,1 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,06 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1990 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 475 kcal/100g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość węglowodanów w porcji 28,7 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 0,5 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 5 g