Pasztet z pieczarkami Profi 160g
Opis
Parametry produktu
Zawartość netto 160 g
Składniki Woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 13%, wątroba z kurcząt 11%, pieczarki 10%, wątroba wieprzowa 5%, kasza manna z pszenicy, jaja, białko sojowe, sól, skrobia modyfikowana, cebula, papryka, przyprawy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Typ opakowania zbiorczego ostatniego poziomu na palecie Zgrzewka
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) Puszka
Wymiar opakowania (SxWxG) 73 x 47 x 73 mm
Liczba warstw na palecie 11 warstw (warstwa)
Waga brutto 2,33 kg
Waga warstwy palety 55,92 kg
Liczba opakowań konsumenckich 12 szt.
Kod CN 1602 32 30
Wysokość palety 1,18 m
Typ opakowania pierwszego rzędu Zgrzewka
Typ opakowania konsumenckiego Puszka
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 24 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 264 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,19 kg
Temperatura przechowywania min - max 10 - 25 °C
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,9 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 15 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 8,2 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 194,0 kcal/100g