Pasztet z indykiem Profi 131g
Opis
Wielkopolski pasztet z indykiem 131g
Parametry produktu
Składniki Woda, tłuszcz wieprzowy, mięso oddzielone mechanicznie z indyka 14%, wątroba z indyka 12%, wątroba wieprzowa, jaja, kasza manna z pszenicy, serca z indyka 3%, marchew, seler, sól, białko sojowe, skrobia modyfikowana, cebula, papryka, przyprawy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1602 20 90
Waga jednostkowa brutto 0,14 kg
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 18 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7,8 g
Wielkość porcji 131 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 885 kJ/100ml
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 213 kcal/100m