Pasztet z indyka Indykpol ok. 1,1 kg

Opis
Pasztet z indyka średnio rozdrobniony, pieczony
Parametry produktu
Składniki Do wyprodukowania 100 g produktu wykorzystano 113 g mięsa i podrobów z indyka (w tym: 95 g mięsa z indyka, 11 g wątroby z indyka, 7 g serc z indyka) składniki: mięso z indyka, wątroba z indyka, serca z indyka, tłuszcz z indyka, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól, woda), kasza manna (z pszenicy), przyprawy, zioła, sól, glukoza. produkt może zawierać: jaja, mleko, soję, seler, gorczycę.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Liczba warstw na palecie 8 warstw (warstwa)
Waga brutto 5 kg
Wysokość palety 1,36 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 64 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 400 x 170 x 300 mm
Waga brutto 5 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Kod CN 1602 31 19
Wymiar opakowania (SxWxG) 400 x 170 x 300 mm
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Waga jednostkowa brutto 1,1 kg
Waga szacunkowa 1000 - 1200 g
Produkt zmiennowagowy Tak
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,9 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 19 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 974 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 234 kcal/100g