Pasztet staropolski 460g Kuchnia Staropolska

Opis
Parametry produktu
Zawartość netto 460 g
Składniki Woda, wątroba wieprzowa 15%, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt 15%, skórki z kurcząt 13%, tłuszcz wieprzowy, kasza manna z pszenicy, cebula, bułka tarta (zawiera pszenicę, żyto), błonnik sojowy, sól, skrobia modyfikowana kukurydziana, przyprawy, warzywa (cebula), cukier, zioła, emulgator (e 471), substancja konserwująca (azotyn sodu)
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Wymiar opakowania (SxWxG) 27 x 11,6 x 27 cm
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Waga brutto 725 g
Liczba opakowań konsumenckich 9 szt.
Kod CN 1601 00 99
Wysokość palety 1,2 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 12 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 108 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,73 kg
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Żyto i produkty żytnie Tak
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,7 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 12 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,6 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 6,1 g
Wielkość porcji 460 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 169 kcal/100g