Pasztet podlaski Drosed 100g

Opis
Pasztet Podlaski ulubiony od 1977 roku. Jego niezmienna jakość i smak to wartości doceniane przez kolejne pokolenia konsumentów, a także gwarancja pewnego wyboru. Idealny na śniadanie, tradycyjny i niezawodny w każdej sytuacji. Przywołuje najpiękniejsze wspomnienia z dzieciństwa.
Parametry produktu
Składniki Woda, mięso oddzielone mechanicznie z kurcząt, olej rzepakowy, wątroba i skóry z kurcząt, kasza manna (z pszenicy), sól, białko sojowe, skrobia ziemniaczana, warzywa suszone (cebula, marchew, pietruszka, por), przyprawy, mleko w proszku, serwatka (z mleka), cukier, maltodekstryna, hydrolizat białka roślinnego, ekstrakt drożdżowy. zawartość surowców z kurcząt 38,4%.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1602 32 30
Temperatura przechowywania min - max 4 - 25 °C
Waga jednostkowa netto 100 g
Waga jednostkowa brutto 0,11 kg
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 181 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 760 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g