Pasztet pieczony Indykpol 320g

Opis
Pasztet z indyka drobno rozdrobniony, pieczony
Parametry produktu
Zawartość netto 320 g
Składniki Mięso oddzielone mechanicznie z indyka 50%, skóry drobiowe, wątroba drobiowa 9%, kasza manna (z pszenicy), skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sól, przyprawy (w tym: seler, soja), ekstrakt selera, hydrolizat białka sojowego, olej rzepakowy, wzmacniacz smaku: e621; regulator kwasowości: e262; substancje konserwujące: e202, e214. produkt może zawierać: jaja, mleko, gorczycę
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1602 31 19
Waga jednostkowa brutto 0,32 kg
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,3 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 986 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 237 kcal/100g