Pasztet dzidunia Sokołów 200g
Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Pieczone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Stopień rozdrobnienia Drobno rozdrobnione
Składniki mięso 25% (w tym: mięso wieprzowe 20%, mięso z kurczaka 5%), mięso oddzielone mechanicznie z kurczaka, woda, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa, bułka tarta (zawiera: mąka pszenna, woda, drożdże, sól), tłuszcz i skórki z kurczaka, tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, błonnik ziemniaczany, sól, aromaty i ekstrakty przypraw; przyprawy (zawierają: seler), cebula, emulgatory: E472c; cukier, dekstroza, wzmacniacz smaku: E621; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: karmel; olej rzepakowy, mąka pszenna. Możliwa obecność: gorczycy, jaj, mleka z laktozą.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 200 g
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,21 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Sokołów SA Ulica i numer: Aleja 550-lecia 1 Kod pocztowy i miasto: 08-300 Sokołów Podlaski PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Alergeny
Soja i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 1052 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 253 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g