Pasztet Dworski z żurawiną Profi 130g

Opis
Parametry produktu
Zawartość netto 130 g
Składniki Mięso wieprzowe 65 %, wątroba z kurcząt 17,5 %, jaja, żurawina suszona kandyzowana 3% (żurawina, cukier, olej słonecznikowy), cebula, tłuszcz wieprzowy, sól, czosnek, pieprz, przyprawy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Typ opakowania zbiorczego ostatniego poziomu na palecie Zgrzewka
Wymiar opakowania (SxWxG) 137 x 75 x 205 mm
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Waga brutto 1,73 kg
Waga warstwy palety 50,17 kg
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Kod CN 1602 49 30
Wysokość palety 90 cm
Typ opakowania pierwszego rzędu Zgrzewka
Typ opakowania konsumenckiego Słoik szklany
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 29 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 290 op. zb. (DU)
Technika utrwalenia sterylizacja
Waga jednostkowa brutto 0,27 kg
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 7,5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 22 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 15 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 279,0 kcal/100g