Pasztet Dworski z dzikiem Profi 130g
Opis
Parametry produktu
Zawartość netto 130 g
Składniki Mięso wieprzowe 53%, wątroba z kurcząt 18%, mięso z dzika 10%, jaja, tłuszcz wieprzowy, cebula, sól, czosnek, przyprawy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 29 op. zb. (DU)
Typ opakowania konsumenckiego Słoik szklany
Wymiar opakowania (SxWxG) 63,6 x 73,5 x 63,6 mm
Typ opakowania pierwszego rzędu Zgrzewka
Waga brutto 1,73 kg
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Kod CN 1602 49 30
Typ opakowania zbiorczego ostatniego poziomu na palecie Zgrzewka
Wysokość palety 90 cm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 290 op. zb. (DU)
Technika utrwalenia sterylizacja
Waga jednostkowa brutto 0,27 kg
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 24 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 8,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 287,0 kcal/100g