Pastella pasta z łososia ze szczypiorkiem Lisner 80g

Opis
Parametry
Składniki | olej rzepakowy, łosoś atlantycki wędzony (Salmo Salar) 23%, woda, cukier, żółtko jaja, ocet spirytusowy, mielona gorczyca, sól spożywcza, przyprawy (w tym seler), szczypiorek 0,2%, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu; aromat. |
---|---|
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 80 g |
Temperatura przechowywania min - max | 2 - 7 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,1 kg |
Producent: | lisner poznań sp. z o.o. sp. k. ulica i numer: ul. strzeszyńska 38/42 kod pocztowy i miasto: 60-479 poznań pl |
Pojemność | 80 g |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 462 op. zb. (DU) |
Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji) | 28 dni (dzień) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Tak |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Może zawierać |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Tak |
Jaja i produkty pochodne | Tak |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w warunkach chłodniczych |
---|
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 534 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 2201 kJ |
Wielkość porcji | 80 g |
Zawartość białek | 4,9 g |
Zawartość soli | 1,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 3,9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 54,1 g |
Cukry | 6,6 g |
Zawartość węglowodanów | 6,8 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Tak |
---|---|
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli | Nie |
Dodatki zawarte w produkcie (E-symbole) | E621 Glutaminian monosodowy, E101 Ryboflawina, E270 Kwas mlekowy, E330 Kwas cytrynowy, E412 Guma guar, E415 Guma ksantanowa, E202 Sorbinian potasu, E211 Benzoesan sodu |
Funkcje dodatków obecnych w produkcie (zadeklarowanych jako dodatki lub numery E) | Wzmacniacz smaku, Barwnik, Regulator kwasowości, Substancja zagęszczająca, Substancja konserwująca |
Dodatkowe informacje na temat produktu | E621 z surowca, nie jest dodawany bezpośrednio do receptury. e101 z surowca, nie jest dodawany bezpośrednio do receptury. |
Plant based - produkt bazujący na składnikach roślinnych | Tak |
Poziom znakowania Nutriscore | D |