Pasta z czerwonej fasoli i soczewicy Helcom 190g

Opis
Pasty Helcom Naturalnie to najnowsza linia produktowa. Jest wspaniałym dopełnieniem chrupiącej bagietki. Możne być stosowana do świeżego pieczywa, jak i grzanek. Pasta świetnie nadaje się na śniadanie, lunch oraz kolację.
Parametry produktu
Rodzaj Pasta
Skład podstawowy Fasola czerwona
Składniki Fasola czerwona gotowana 42%, soczewica gotowana 33%, pomidory, woda, oliwa z oliwek, sok cytrynowy, przyprawy, sól
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 15 - 20 °C
Kod CN 2005 99 80
Pojemność 225 ml
Waga jednostkowa brutto 0,4 kg
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Chronić przed światłem
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 118 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 493 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,83 g