Pasta do zupy rakowej Ortiz 50g
Opis
Pasta do zupy rakowej
Parametry produktu
Składniki Tłuszcz palmowy, mąka pszenna, ekstrakt ze skorupiaków, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; cukier, skrobia, przyprawy, seler, chrzan, ekstrakt z cebuli, skrobia kukurydziana modyfikowana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwniki: karoteny, ekstrakt z papryki; aromat (zawiera laktozę).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Zawartość netto 50 g
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 46 x 46 x 46 mm
Waga brutto 58 g
Kod CN 1603 00 10
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Thunnusalalunga
Masa netto sztuki (po odcieku) 50 g
Waga jednostkowa brutto 0,06 kg
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Tak
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 32 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 584 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 48 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 22 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,3 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2444 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g