Pasta Tom Yum Kanokwan 30g
Opis
Parametry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Tajlandia |
---|---|
Składniki | Cukier, sól, całkowicie utwardzony olej z nasion palmy oleistej, trawa cytrynowa, chili 11,9 %, regulator kwasowosci: kwas cytrynowy, galangal, liscie limonki kar mielone, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, barwnik: ekstrakt z papryki. |
Zawartość netto | 30 g |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,04 kg |
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego | 1 |
Produkt bezglutenowy | 1 |
Producent: | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.Ulica i numer: Pieńków 147aKod pocztowy i miasto: 05-152 Czosnów PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 400 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu przechowywać w lodówce |
---|---|
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Stosowanie - propozycje podania | Do dań kuchni azjatyckiej |
Instrukcje dotyczące przygotowania | Bezpośrednio do spożycia |
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0,96 g |
---|---|
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 3,3 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 8,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 7,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 9,6 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 322 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 96,6 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 1342 kJ |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 402,6 kJ |
Wielkość porcji | 30 g |
Zawartość białek | 3,2 g |
Zawartość soli | 27 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 18 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 4,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 5,4 g |
Cukry | 25 g |
Zawartość węglowodanów | 32 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
---|