Pasta Curry zielona Kanokwan 50g

Opis
Parametry
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Tajlandia |
---|---|
Składniki | chili 25%, trawa cytrynowa, czosnek, szalotka, sól, galangal, limonka kaffir, kmin, pasta z KREWETEK (KREWETKI, sól). |
Zawartość netto | 50 g |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 20 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,06 kg |
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego | 1 |
Produkt bezglutenowy | 1 |
Producent: | De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k.Ulica i numer: Pieńków 147aKod pocztowy i miasto: 05-152 Czosnów PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 400 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Tak |
Soja i produkty pochodne | Nie |
Zboża zawierajace gluten | Nie |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Po otwarciu przechowywać w lodówce |
---|---|
Pakowany/e w atmosferze ochronnej | Nie |
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
Stosowanie - propozycje podania | Spożyć po obróbce termicznej |
Instrukcje dotyczące przygotowania | 1 łyżkę dodać do mleczka kokosowego (185 ml) i podgrzać na średnim ogniu. Tak przygotowany sos dodać do ulubionego dania. |
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
---|---|
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 3,85 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 6,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 2,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 8 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 97 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 47,5 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 407 kJ |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 203,5 kJ |
Wielkość porcji | 50 g |
Zawartość białek | 3 g |
Zawartość soli | 13 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,4 g |
Cukry | 5 g |
Zawartość węglowodanów | 16 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
---|---|
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | Nie |
Zawiera taurynę | Nie |
Zawiera wzmacniacze smaku | Nie |
Osłonka niejadalna | Nie |
Zawiera fosforany | Nie |
Zawiera kofeinę | Nie |
Zawiera lukrecję | Nie |
Zawiera przeciwutleniacze | Nie |
Środki spozywcze z dodatkiem fitosteroli, estrów fitosteroli, fitostanoli lub estrów fitostanoli | Nie |
Zawiera barwniki | Nie |
Zawiera chininę | Nie |