Pasta Ajvar pikantny Rolnik 300g

Opis
AJVAR - pasta paprykowo - bakłażanowa ostra.
Parametry produktu
Rodzaj Pasta, Smażone
Skład podstawowy Papryka czerwona, Inne
Składniki Papryka 82%, bakłażan 10%, papryka ostra 3%, olej słonecznikowy, sól, ocet spirytusowy, czosnek.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Macedonia
Temperatura przechowywania min - max powyżej 0 °C
Kod CN 2005 99 80
Pojemność 314 ml
Waga jednostkowa brutto 0,53 kg
Technika utrwalenia pasteryzacja
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Produkt rozmrożony Nie
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 87 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 361 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie