Pasta Ajvar Rolnik 300g

Opis
Ajvar - pasta paprykowo - bakłażanowa.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe, Przecier, Smażone
Skład podstawowy Papryka czerwona, Inne
Waga opakowania jednostkowego netto 300 g
Składniki Papryka 85%, bakłażan 10%, olej słonecznikowy, sól, ocet spirytusowy, czosnek.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Macedonia
Kod CN 2005 99 80
Temperatura przechowywania min - max 0 - 0
Waga jednostkowa brutto 0,53 kg
Pojemność 314 ml
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Produkt rozmrożony Nie
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 9,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 92 kcal/100g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 384 kJ/100g