Papryka jalapeno czerwona w zalewie octowej Helcom 680g

Opis
Produkt wysokiej jakości, idealny do sałatek, przekąsek, sosów.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Inne
Zawartość netto 680 g
Składniki Woda, papryka jalapeno, sól, ocet spirytusowy, ocet z trzciny cukrowej, regulator kwasowości kwas cytrynowy, substancja wiążąca chlorek wapnia, substancja konserwująca sorbinian potasu. produkt może zawierać mleko i sezam.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 2001 90 20
Masa netto sztuki (po odcieku) 330 g
Pojemność 720 ml
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 26 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 110 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,3 g