Owocowa rapsodia jabłko i cynamon St. Dalfour 284g

Opis
Owocowa Rapsodia Jabłko i Cynamon
Parametry produktu
Rodzaj Konfitury
Składniki Jabłka (51%), zagęszczone soki owocowe ( winogronowy, daktylowy, ananasowy), substancja żelująca: pektyna, sok cytrynowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Waga jednostkowa netto 284 g
Waga jednostkowa netto 284 g
Kod CN 2007 99 39
Waga jednostkowa brutto 0,51 kg
Alergeny
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 miesięcy
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,03 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 284 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 864 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 203 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 49 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 50 g