Owoce morza Krewetki gotowane całe 6-8 szt. (ok. 100g)
Opis
Krewetka gotowana cała
Parametry produktu
Produkt zmiennowagowy Tak
Wymiar opakowania (SxWxG) 1 x 1 x 1 mm
Waga brutto 20 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 10 op. zb. (DU)
Liczba opakowań konsumenckich 100 szt.
Stopień obrania W skorupie
Kategoria narzędzi połowowych Włoki denne rozpornicowe
Obróbka termiczna surowa
Nazwa systematyczna w języku łacińskim Penaeus spp.
Liczba opakowań konsumenckich 100 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 1 x 1 x 1 mm
Waga brutto 20 g
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Waga jednostkowa brutto 0,02 kg
Stopień rozdrobnienia W całości
Metoda produkcji Złowione w morzu
Wysokość palety 1,5 m
Liczba opakowań konsumenckich 100 szt.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 100 op. zb. (DU)
Składniki Krewetki gotowane całe
Temperatura przechowywania min - max 0 - 3 °C
Obszar połowu (FAO) Krewetki mogą pochodzić z obszarów: północno - zachodni atlantyk fao 21, północno - wschodni atlantyk fao 27, morze bałtyckie fao 27 iiid, środkowo - zachodni atlantyk fao 31, środkowo - wschodni atlantyk fao 34, południowo - zachodni atlantyk fao 41, południowo - wschodni atlantyk fao 47, morze śródziemne fao 37.1, 37.2 i 37.3, morze czarne fao 37.4, ocean indyjski fao 51 i 57, ocean spokojny fao 61, 67, 71, 77, 81 i 87, antarktyda fao 48, 58 i 88
Typ Na wagę
Kod CN 0306 95 90
Waga szacunkowa 16 - 25 g
Liczba sztuk w kilogramie 50 szt.
Alergeny
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Tak
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g