Oshee baton prot orzec kar 49g

Opis
Parametry
Rodzaj/smak | Karmelowy, Orzechowy |
---|---|
Dodatki | Z orzechami |
Zawartość netto | 49 g |
Składniki | wysokobiałkowe nadzienie karmelowe bez dodatku cukrów [ekstrakt jabłka, koncentrat białek serwatkowych (z mleka) 14 %1 , mleko zagęszczone niesłodzone 8,7 %1 , tłuszcz kokosowy, barwnik: karmel, emulgator: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych, sól, naturalny aromat], koncentrat białek serwatkowych [serwatka w proszku (z mleka), emulgator: lecytyny], kawałki orzeszków arachidowych, substancja słodząca: maltitole, tłuszcz kakaowy, orzeszki arachidowe 9 %, koncentrat białek mleka w proszku, mleko w proszku odtłuszczone, tłuszcz palmowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (z soi), sól, naturalny aromat orzeszka arachidowego (zawiera orzechy arachidowe), pasta orzechowa (orzechy laskowe, orzeszki arachidowe), ekstrakt z wanilii. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 32 %, masa mleczna minimum 14%. Może zawierać inne orzechy, jaja i zboża zawierające gluten. 1w wysokobiałkowym nadzieniu karmelowym bez dodatku cukrów. |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Temperatura przechowywania min - max | 12 - 18 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,05 kg |
Producent: | OSHEE POLSKA SP. Z O.O.Ulica i numer: ALEJA 3 MAJA 9Kod pocztowy i miasto: 30-062 KRAKÓW PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 810 op. zb. (DU) |
Produkt medyczny / Produkt akcyzowy | Nie dotyczy |
Alergeny
Orzechy | Tak |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Tak |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Może zawierać |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Tak |
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu temperatura 12°C − 18°C, wilgotność maksymalna 70%.. Chronić przed działaniem promieni słonecznych. |
---|---|
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed światłem |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 506 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 2107 kJ |
Wielkość porcji | 49 g |
Zawartość białek | 27 g |
Zawartość soli | 0,46 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 32 g |
Alkohole wielowodorotlenowe - poliole | 9,8 g |
Cukry | 17 g |
Zawartość węglowodanów | 30 g |
Inne informacje
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | zawiera cukier (cukry) i substancję słodzącą |
---|---|
Zawiera barwniki | Tak |
Zawiera aromaty | Tak |