Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia 500ml Midas

Opis
Parametry produktu
Rodzaj produktu Oliwa extra vergine (extra virgin olive oil)
Metoda tłoczenia Na zimno
Pojemność 500 ml
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Grecja
Zastosowanie Do sałatek
Składniki Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia
Liczba warstw na palecie 5 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG) 14 x 31 x 21 cm
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Typ opakowania pierwszego rzędu Karton
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 130 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 0 - 0 °C
Waga brutto 5,36 kg
Kod CN 1509 10 20
Typ opakowania dla jednostki handlowej niższego poziomu (konsumenckiego) Butelka
Zawartość netto 860 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 26 op. zb. (DU)
Typ opakowania konsumenckiego Butelka
Waga warstwy palety 139,36 kg
Waga jednostkowa brutto 0,86 kg
Wysokość palety 1,7 m
Alergeny
Orzechy Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Przechowywać z dala od źródeł światła i ciepła
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 823 kcal/100ml
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 13,3 g
Wielkość porcji 100 ml
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 91,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie