Mięso Noga z kaczki zagrodowej ok. 0,6kg
Opis
NOGA Z KACZKI ZAGRODOWEJ KLASA A ŚWIEŻA
Parametry produktu
Gatunek drobiu Kaczka
Klasa A
Skóra Ze skórą
Kości Z kośćmi
Sposób konserwacji Chłodzone
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 0207 44 61
Waga brutto 570 g
Waga szacunkowa 495 - 605 g
Ilość sztuk opakowań na palecie lub w maksymalnym opakowaniu transportowym 480 szt.
Wysokość palety 1,8 m
Liczba warstw na palecie 10 warstw (warstwa)
Waga jednostkowa brutto 0,57 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Typ opakowania konsumenckiego Folia stretch
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 80 op. zb. (DU)
Typ opakowania pierwszego rzędu Karton
Wymiar opakowania (SxWxG) 17,5 x 3 x 27 cm
Produkt zmiennowagowy Tak
Stopień rozdrobnienia W całości
Temperatura przechowywania min - max -2 - 4 °C
Składniki Noga z kaczki 100 %
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Nie
Żyto i produkty żytnie Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca Nie
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia Nie
Pistacje i produkty pistacjowe Nie
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi Nie
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Nie
Jęczmień i produkty jęczmienne Nie
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych Nie
Migdały i produkty z migdałami Nie
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego Nie
Orzechy Nie
Owies i produkty owsiane Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Spożyć po obróbce cieplnej
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g