Nasza Specjalność zupa krupnik polski Winiary 59g

Opis
Płatki jęczmienne, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, cebula, czosnek i pasternak - oto, co możesz znaleźć w torebce naszej Zupy Krupnik Polski Winiary. Wszystkie te składniki doskonale znasz ze swojej kuchni, używając ich w codziennym gotowaniu ulubionych przez rodzinę zup. A to wszystko bez glutaminianu sodu.
Parametry produktu
Rodzaj Krupnik
Sposób przygotowania Rozpuścić
Składniki Płatki jęczmienne 36,6% suszone warzywa 18,5% (ziemniak, marchew, korzeń selera, cebula, czosnek, pasternak, korzeń pietruszki) mąka ryżowa sól odtłuszczone mleko w proszku wędzony tłuszcz wieprzowy aromaty (z glutenem) cukier ekstrakt drożdży liść pietruszki cukier karmelizowany przyprawy suszony podgrzybek
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 2104 10 00
Temperatura przechowywania min - max 18 - 25 °C
Pojemność 59 ml
Waga jednostkowa brutto 0,06 kg
Waga jednostkowa netto 59 g
Alergeny
Soja i produkty pochodne Tak
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Tak
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w porcji 11,3 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,8 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,9 g
Wielkość porcji 59 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 275 kJ
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 65 kcal
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 1,8 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 1,8 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 1,9 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 2,3 g