Nakłuwacz do mięsa Browin

Opis
Znakomity do przyrządzania soczystych steków. Sprawia, że mięso staje się kruche i delikatne. Ergonomiczny kształt umożliwia nakłuwanie bez użycia dużego nakładu siły.
Zalety:
- skraca czas gotowania, smażenia, grillowania nawet o 50%,
- pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw,
- zmiękcza masę włóknista mięsa,
– zapobiega zmniejszaniu się objętości potraw w trakcie pieczenia,
- przydatny w każdej kuchni a także do przyrządzania potraw z grilla.
Parametry produktu
Kolor Czerwony
Zastosowanie Zmiękcza masą włóknistą mięsa poprawiając smak i skracając czas przygotowania
Liczba opakowań konsumenckich 1 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 5,5 x 22,5 x 5,5 cm
Typ opakowania pierwszego rzędu Pudełko
Rodzaj produktu Nakłuwacz do mięsa
Waga brutto 142 g
Waga jednostkowa brutto 0,14 kg
Materiał wykonania Stal nierdzewna
Kod CN 7323 93 00
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 40 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 240 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 6 warstw (warstwa)
Wysokość palety 1,8 m