Mrożony krab surowy, połówki MyFood 800g

Opis
Krab ( Portunus trituberculatus) surowy połówki, głęboko mrożony, glazurowany, masa netto: 800 g
Parametry produktu
Waga jednostkowa brutto 1,08 kg
Typ Paczkowany
Glazura 20 %
Kod CN 1605 10 00
Składniki Krab portunik gazami portunus trituberculatus 100%.
Temperatura przechowywania min - max poniżej -18 °C
Kategoria narzędzi połowowych Sieci dryfujące (poławnica)
Kraj pochodzenia głównego składnika Chiny
Kraj pochodzenia głównego składnika Chiny
Metoda produkcji Złowione w morzu
Waga jednostkowa netto 800 g
Obszar połowu (FAO) Fao 61 północno - zachodni pacyfik
Obróbka termiczna surowa-mrożona
Stopień obrania W skorupie
Stopień rozdrobnienia połówki
Liczba sztuk w kilogramie 13 szt.
Alergeny
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Tak
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania produkt mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 98,7 kcal
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 20,5 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 98,7 kcal/100g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 0 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 413 kJ
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 413 kJ/100g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,1 g
Zawartość węglowodanów w porcji 2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 20,5 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g