Mrożone Risotto z grzybami Łakoma Łyżka 400g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Danie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 400 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 99 op. zb. (DU)
Składniki Ryż biały, grzyby hodowlane (Agaricus bisporus) (20%), cebula, sól, mąka ryżowa, maltodekstryna (GLUTEN), hydrolizowane białko roślinne (SOJA), tłuszcz w proszku (olej słonecznikowy, syrop glukozowy, kazeinian sodu), wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, proszek grzybowy, cebula w proszku, proszek pomidorowy, ser w proszku (MLEKO), czosnek w proszku, substancje aromatyzujące, cukier, przyprawy (SELER), zioła aromatyczne, marchew w proszku, ekstrakt przypraw.
Waga jednostkowa brutto 0,41 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Oerlemans Foods Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Kard. Wyszyńskiego 52 Kod pocztowy i miasto: 88-320 Strzelno PL
Temperatura przechowywania min - max poniżej -18 °C
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Seler i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Zamrożony produkt wsyp na patelnie z rozgrzanym olejem. Smaż przez około 7 minut, ciągle mieszając.
Sposób przechowywania produkt głęboko mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,6 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 101 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,02 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 430 kJ/100g