Mrożona Zupa Żurek Hortex 350g

Opis
Parametry produktu
Rodzaj Danie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Unia Europejska
Zawartość netto 350 g
Kod CN 2004 90 98
Waga warstwy palety 47,5 kg
Składniki Warzywa 55% w zmiennych proporcjach: ziemniaki,marchew,cebula,bulion 45%,zakwas(woda,mąka żytnia z otrębami),woda,mąka żytnia,aromaty,aromat dymu wędzarniczego,odtłuszczone mleko w proszku,przyprawy i warzywa suszona(cebula,czosnek,pieprz biały, pieprz czarny,majeranek,ziele angielskie,liść laurowy),sól,suszony zagęszczony sok z cytryny,ekstrakty przypraw,śmietanka w proszku,cukier
Kraj pochodzenia głównego składnika Unia Europejska
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 117 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,97 m
Liczba warstw na palecie 13 warstw (warstwa)
Liczba opakowań konsumenckich 1638 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 25 x 13 x 38 cm
Waga brutto 377 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 9 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,38 kg
Temperatura przechowywania min - max poniżej -18 °C
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Polski Ogród Sp. z o.o. Ulica i numer: Mszczonowska 2 Kod pocztowy i miasto: 02-337 Warszawa PL
Alergeny
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania produkt mrożony, chronić przed rozmrożeniem
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,1
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,56 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 51 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) <0,5
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,7 g