Mrożona Pizza Dr. Oetker Rigga z szynką 250g

Opis
Parametry
Rodzaj | Danie |
---|---|
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Zawartość netto | 250 g |
Składniki | mąka PSZENNA, woda, 11% szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, białko SOJOWE, sól, glukoza, cukier, stabilizatory (trifosforany, polifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu)), 10% SER (MOZZARELLA, EDAMSKI), koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, papryka czerwona, papryka zielona, cebula czerwona, cukier, drożdże piekarskie, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, oregano. Możliwa obecność: SOJA, GORCZYCA. |
Temperatura przechowywania min - max | poniżej -18 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,3 kg |
Producent: | dr.oetker polska sp. z o.o. ulica i numer: dickmana 14/15 kod pocztowy i miasto: 80-339 gdańsk pl |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 168 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Nie |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Tak |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | produkt mrożony, chronić przed rozmrożeniem |
---|
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 21 g |
---|---|
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 3,8 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 2,7 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 9,4 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 73 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 211 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 527 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 26 %RWS |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 2220 kJ |
Wielkość porcji | 100 g |
Zawartość białek | 8,5 g |
Zawartość soli | 1,1 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 2 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 23 %RWS |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 16 g |
Cukry | 3,8 g |
Zawartość węglowodanów | 29 g |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 26 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 42 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 45 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 25 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 10 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 28 %RWS |
Inne informacje
Informacje szczegółowe dotyczące środków słodzących | zawiera cukier (cukry) i substancję słodzącą |
---|---|
Zawiera fosforany | Tak |
Zawiera przeciwutleniacze | Tak |
Zawiera surowce GMO | Tak |